| Autor |
Mesaj |
RHINO
VIP Club

Data inscrierii: 20/06/2009 Mesaje: 525 Locatie: Mereu langa Dinamo |
|
Schimb de link-uri. |
|
1. Nume administrator: Rhino
2. Adresa de email a administratorului: contact@aihaz.com
3. Localitate: Baia Mare
4. Nume forum: Fun Blog
5. Descriere forum: O buna dispozitie pentru toti .
6. Adresa site: www.aihaz.com
| Lun 12 14, 2009 7:55 pm |
|
 |
keNT
VIP Club

Data inscrierii: 24/06/2009 Mesaje: 548 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
avand in vedere ca moderez aceasta sectiune as avea 2 lucruri sa te intreb :
1. Esti inscris in ceva top ? (gen TopD , WTA sau din astea)
2.Esti in google adsense ?
| Mar 12 15, 2009 12:08 pm |
|
 |
keNT
VIP Club

|
|
|
Rhino acceptam parteneriatul cu tine ... am observat (shhh) k ai pus deja bannerul nostru ... tot respectu , dar am inteles ca sunt probleme tehnice aici si iti vom pune backlink in scurt timp .
*(shhh) : Rhino intelegi ce am vrut sati spun informatii pe mess/PM 
| Mie 12 16, 2009 11:27 am |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

Data inscrierii: 26/06/2009 Mesaje: 445 Locatie: Cluj |
|
|
|
 |  | Rhino acceptam parteneriatul cu tine ... am observat (shhh) k ai pus deja bannerul nostru ... tot respectu , dar am inteles ca sunt probleme tehnice aici si iti vom pune backlink in scurt timp .
*(shhh) : Rhino intelegi ce am vrut sati spun informatii pe mess/PM  |
1 nu e bannerul nostru
2 nu e reclama la forumul nostru
3 e rhino nu va tine mult si va pica mai bine zis .... putine vizite si putini inregistrati .... mai bine zis .. slabe sanse sa avem ceva de castigat si mai mult de pierdut ...
_________________ http://buzz.igg.com/igg/10095771 |
|
| Mie 12 16, 2009 12:57 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
Apropo ca sa stii tu site-ul meu in comparatie cu forumul vostru este mult mai vizitat ieri am avut 90 de afisari + n viziatori si nu lam deschis numa de cateva zile , vezi ce zici 
| Mie 12 16, 2009 3:17 pm |
|
 |
keNT
VIP Club

|
|
|
terminati ... si noi suntem intrun inceput m3l0 si orice vizite in plus si reclame ajuta ca forumul nostru sa fie mai bine vazut in google. (backlinks , mini-bannere)
P.S. : De aceea i-am zis la bum k ma ocup de sectiune si voi verifica si partenerii daca respecta regulamentul , iar daca pe vreo unu din forumurile partenere nu respecta conditiile va fi sters si la noi .... ce mare lucru.
| Joi 12 17, 2009 11:45 am |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
Daca vreti sa facem un LE , imi dati banner-ul vostru vil pun pe blog si eu va dau bannerul meu .
P.S Pentru carcotasu de m3l0ve care zice ca nu aveti ce castiga de pe urma mea , acuma chiar aveti am PageRank 3 !

| Lun 02 15, 2010 11:47 am |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

|
|
|
 |  | Daca vreti sa facem un LE , imi dati banner-ul vostru vil pun pe blog si eu va dau bannerul meu .
P.S Pentru carcotasu de m3l0ve care zice ca nu aveti ce castiga de pe urma mea , acuma chiar aveti am PageRank 3 !
 |
egal cu zero ... nu avem nevoie de tine ...
|
| Lun 02 15, 2010 4:18 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
 |  |  |  | Daca vreti sa facem un LE , imi dati banner-ul vostru vil pun pe blog si eu va dau bannerul meu .
 |
egal cu zero ... nu avem nevoie de tine ... |
Hai besi ma sclav ca ma enervezi 
| Lun 02 15, 2010 5:14 pm |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

|
|
|
poti sa lasi fitzele pitic ... ca esti pe spate oricum .... hopa ai si tu o pagina web ... ce tare esti ... pe cand aveam restu pagini web .... tu inca te jucai cu puta in nisip ....
ai chef sa cunosti un forum vechi?? hai ca iti dau eu fostul forum al meu .... www.melove.com - forum creat in 2002 iar dupa ce am trecut de la manga-uri i-am lasat forumul la o prietena de-a mea .... cred ca se mai ocupa de el cat de cat ( ce zic .... m-am saturat de manga ... am trecut la animeuri ) .... poate ca iti dai seama ce inseamna sa fii pe spate ....
p.s ... iti intrece pagina ta de web ... in multe planuri inca ....
p.s.s comparativ cu pagina ta ( care e doar pe plan national ... daca se poate zice ) pagina mea e cautata pe plan international ( de aceea e totul pe franceza si engleza ... cele mai vorbite si cunoscute limbi din lume ) .....
|
| Lun 02 15, 2010 10:41 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
8. NU aveti voie sa injurati/amenintati membrii acestui forum, incercati sa purtati un limbaj civilizat.
| Mar 02 16, 2010 1:54 pm |
|
 |
MeMo
Banat

Data inscrierii: 21/06/2009 Mesaje: 516 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
Oricum, am intrat pe site si nu e cine stie ce ...
P.S : In 2002 eu aveam 5 firme de constructii in 6 tzari diferite, dar m-am lasat 
| Mar 02 16, 2010 6:37 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
www.aihaz.com - Datorita trecerii timpului , am ajuns sa imi placa foarte mult ceea ce fac , Am ajuns intr-un timp foarte scurt la pagerank 3 , am ajuns la 250 vizitori pe zi, blogul meu este citit in toata lumea , am primit foarte multe cereri de parteneriate .
Din acest motiv am acceptat doar un parteneriat ,care in putin timp mi-a devenit sponsor , care ma ajuta cu aprope orice , de la host + domeniu pe viata , pana la plata
Daca vreti sa aveti si voi vizitori pe forum / jucatori pe server , PRV me si discutam!
Pentru un banner spre mine in header va garantez in jur de 50 vizitori pe zi!!
Lucrul asta o facut pentru voi in special ,sa va ajut , nu ca as avea eu ceva de castigat pe seama voastra!
| Sam 03 27, 2010 3:05 pm |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

|
|
|
uite asa imi convine mai mult ( poate si la restul ) daca din cei 50 de vizitatori pe zii se inscriu 5 e bine si daca 1 joaca ( asta e din cei 50 de vizitatori in fiecare zii ) la noi pe server e si mai bine .... se putea sari peste conversatiile de mai devreme daca veneai cu oferta asta inainte ...
|
| Sam 03 27, 2010 10:34 pm |
|
 |
|