| Autor |
Mesaj |
kiss
Membru Deplin

Data inscrierii: 22/06/2009 Mesaje: 192 Locatie: Baia Mare |
|
Rhino |
|
As dori sa ii se blocheze accesu lui RHINO pe forum k vad k nu stie vorbi frumos cu lumea.....si tot timpu vorbeste inafara subiectului !!!
Astept pareri

_________________ Eu nu SUFAR de NEBUNIE...Doar ma BUCUR de ea in fiecare ZI !!!
Ultima modificare efectuata de catre kiss la Mie 02 17, 2010 1:25 am, modificat de 1 data in total |
|
| Mie 02 17, 2010 12:47 am |
|
 |
Big BoT
Fanatic - Clan

Data inscrierii: 24/06/2009 Mesaje: 569 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
Eu inteleg ca o ajutat acest club dar deja exagereaza laso drecu ... mda si eu la fel ca si kiss ca nu se mai poate asa
|
|
| Mie 02 17, 2010 1:01 am |
 |
 |
RHINO
VIP Club

Data inscrierii: 20/06/2009 Mesaje: 525 Locatie: Mereu langa Dinamo |
|
|
|
 |  | Eu inteleg ca o ajutat acest club dar deja exagereaza laso drecu ... mda si eu la fel ca si kiss ca nu se mai poate asa |
Ok , suspendati-mi contul
P.S Pt kiss ii greu sa gandesti putin , si sa citesti de 2 ori in topic sa iti dai seama de ce am scris asa nu ?
Suspendati-mi contul 
| Mie 02 17, 2010 1:24 pm |
|
 |
MeMo
Banat

Data inscrierii: 21/06/2009 Mesaje: 516 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
Lasa-ma mah ca si voi exagerati deja ... Comunism .
Bum, o intrebare ... De ce mi-ai schimbat parola la cont ? A, si membru strensant !? Bun ... Se vede cat de copilaros esti Bum, te roade ciuda ...
P.S. Uite unde s-a ajuns din foame de bani ... Poate unii or sa-si dea seama ce zic 
| Mie 02 17, 2010 2:48 pm |
|
 |
Bum
Administrator

Data inscrierii: 20/06/2009 Mesaje: 827 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
... uite unde a ajuns memo de mult cer uni asta mi-a luat ceva sa ma decid
foame de bani ? nimic nu e gratis a trecut vremea ipnului iar eu munca voluntara am facut 3 ani nu o mai fac ... nu memo ... ci excludera celor care nu stau in banca lor si ii deranjaza pe restul !!! comunism ??? no !! uite lumea o cere deci e democratie !!! aaaaaaaaaa de ce o cer ? fiinca s-au saturat de copii cu fite si figuri adolescentine pe buzunarul parintilor ... deci figuranti pe scurt ...ai facut ce ai stiut tu mai bine sa te spargi in besini uite si rezultatul ma abtin ... dar poate baietii iti zic ce sa discutat la masa cind te-au exclus ... nu mie ciuda memo (daca imi era de bani te tineam)... ca nu are de ce sa imi fie dar cred ca tie iti e ...
ps rhino are dreptate la faza cu scrisul aiurea ... cum a pus problema...lasa de dorit:)
_________________ Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia
esecurilor: incercarea de a face pe placul tuturor.
Doamne ajuta! |
|
| Mie 02 17, 2010 4:22 pm |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

Data inscrierii: 26/06/2009 Mesaje: 445 Locatie: Cluj |
|
|
| Mie 02 17, 2010 6:41 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
 |  | Ban ... interdictie server .... si tot ce tine de grupul acesta ... sa fie exclus in totalitate ... |
, punpincurist mare esti , asa ai fost si pe [CENZURAT] , nu ti-a ajuns la curul lui bum , te muti la alti
Bum fa-i o favoare lu m3l0ve si da-mi ban , ca uite ce scriu pe forum .
| Mie 02 17, 2010 8:12 pm |
|
 |
m3l0ve
God-Secund

Data inscrierii: 26/06/2009 Mesaje: 445 Locatie: Cluj |
|
|
|
scuze rino ... nu sunt tu ... doar tie iti place prin zonele alea ...
oricum deja meriti ... asa ca zboara ... zboara baiete zboara ... cum zbor si porcii 
_________________ http://buzz.igg.com/igg/10095771 |
|
| Mie 02 17, 2010 8:35 pm |
|
 |
Bum
Administrator

|
|
|
rhino eu vorbeam serios ... dar vad ca o cauti intentionat daca cineva in aceasta comunitate te-a sustinut apoi eu am fost ala dar imi retrag sprijinul.
_________________ Nu stiu care este cheia succesului, dar stiu precis care este cheia
Doamne ajuta! |
|
| Mie 02 17, 2010 10:00 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
 |  | rhino eu vorbeam serios ... dar vad ca o cauti intentionat daca cineva in aceasta comunitate te-a sustinut apoi eu am fost ala dar imi retrag sprijinul. |
Bum stii care este problema ? totul a inceput cu m3l0ve , tu tot imi zici de ce nu intru la pe server , de ce sa intru pe server , cand nici bine nu ma conectezi pe srv si imi iau llama/kick/gag/pig de la m3l0ve , ai fost de fata atunci , si atunci nu a fost singura faza , melove asta este un om cu 3 fete , pupa in fund acolo unde stie ca are pe cine , sa fie el sigur ca nu se ia nimeni de el .
Nu are tupeul ala sa iti zica verde in fata ce are de spus doar pe la spate , la fundul altora . + ca minte de il ie draq , faza cu petru si alte faze , dar ce sa faci , unde domnul nu cere eu as putea ?
De aia nu am mai intra la tine , faza cu lagul a fost pretext ..cu oameni de astia nu te poti desfasura .
Altceva nu mai zic . Trage tu o concluzie .
| Mie 02 17, 2010 10:20 pm |
|
 |
Bum
Administrator

|
|
|
stiu ca ai gura mare cind intri intra ca nu iti are nimeni treaba dar injura in punga pls !!!
Doamne ajuta! |
|
| Mie 02 17, 2010 11:41 pm |
|
 |
kiss
Membru Deplin

Data inscrierii: 22/06/2009 Mesaje: 192 Locatie: Baia Mare |
|
|
|
 |  |  |  | Eu inteleg ca o ajutat acest club dar deja exagereaza laso drecu ... mda si eu la fel ca si kiss ca nu se mai poate asa |
Ok , suspendati-mi contul
P.S Pt kiss ii greu sa gandesti putin , si sa citesti de 2 ori in topic sa iti dai seama de ce am scris asa nu ?
Suspendati-mi contul  |
ma rhinocel nam nimik cu tn personal da controleazate......k asa numa de pierdut ai!!!
_________________ Eu nu SUFAR de NEBUNIE...Doar ma BUCUR de ea in fiecare ZI !!! |
|
| Mie 02 17, 2010 11:59 pm |
|
 |
RHINO
VIP Club

|
|
|
 |  | stiu ca ai gura mare cind intri intra ca nu iti are nimeni treaba dar injura in punga pls !!! |
Sti ceva ? ia da-mi ban odata si dute cu m3l0ve ca vad ca esti intr-o oala cu el , cred ca pupa bine in fund
Atunci el a fost de vina , si de mai multe ori tot el .
hai ca m-am saturat ca tot eu sa fiu tapul ispasitor , da-mi odata ban si am terminat , cu oameni atat de josnici ca m3l0ve jet talharule
| Joi 02 18, 2010 8:36 am |
|
 |
|